Babel - Kreatif ve Dijital Reklam Ajansı - Babel, Latro ile Dijital Kategoride Kristal Elma Kazandı!

Babel, Latro ile Dijital Kategoride Kristal Elma Kazandı!

Babel, Latro ile Dijital Kategoride Kristal Elma Kazandı!

"Olağanüstü kimyasal çözümlerle yeni olasılıklar yaratma" mottosuyla yola çıkan Latro, müşteri odaklı ve amaç güdümlü otonom takımlardan oluşan bir "ekosistem"dir. Dijital çağda en çok önem verdiğimiz şey, çevre dostu projeler geliştirmektir. Latro Kimya'nın vizyonuyla uyumlu bir web sitesi geliştirdik; düşük karbon ayak izine, renk körü bireyler ve düşük özellikli cihazlar için özel modlu UX deneyimine odaklanıyoruz.

Her veri transferi, elektrik tüketimi ihtiyacı yaratır; bu da iklim değişikliğine yol açar ve karbon emisyonlarını artırır. Latro Kimya için geliştirdiğimiz 'düşük etki' Türkçe ifadesiyle, düşük etkili bir web sitesi, normal web sitelerine kıyasla veri transferini %70'e kadar azaltır ve karbon ayak izini düşürür. Nötr renk paletleri, cesur tipografisi ve sıradışı tasarım diliyle www.latro.com.tr, uyumlu cihazlar için renk körü ve görme engelli bireyler için %100 erişilebilir bir web sitesi sunar.

Babel, hedeflenen ihtiyaçlara 360 derece çözümler sunan bir reklam ajansıdır. 15 yıldır start-up'lara, markalara ve şirketlere tasarım, yazılım ve proje geliştirme hizmetleri sağlıyoruz. Büyük işlerin kendiliğinden gerçekleşmediğine inanıyoruz. İyi bir takım, sürekli olarak ödüllü projeler geliştirmek için daha iyi yollar arayan çeşitlilik içeren bireylerden oluşur. Babel'de, etki ve yenilik yaratmaya odaklanan tutkulu ekibimizle ne yaparsak yapalım, sevdiğimiz işi yapıyoruz.

Bu süreçte Latro Kimya'nın kaşiflerine ve yaratıcılığımızı ve heyecanımızı yansıtan ödüllü web projemize katkıda bulunan tüm Babel ekibimize teşekkür ederiz.


Son Bloglar